Balkan Run „Together On The Road“

Borovets 2019

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” – BOROVETS 2019 е първият по рода си авто-мото фестивал, който има за цел да събере „под един покрив“ всички любители с бензин в кръвта, независимо дали са на четири или на две колела. Мероприятието ще се проведе от 8 до 11 август 2019 в курортен комплекс Боровец, като е изключителна възможност автомобилните и мотоциклетните брандове да представят своите продукти или услуги пред широката публика в рамките на фестивала.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 протича под надслов „Заедно на пътя“, защото независимо дали караме в града или извън него, на пътя има място за всички. Принципът за толерантността трябва да бъде водещ, когато сядаме зад волана. А когато сме заедно, сме достатъчно силни, за да снижим инцидентите до минимум.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 дава на всекиго по нещо – независимо дали слуша фолк, рок или техно музика. На територията на фестивала са изградени 3 сцени, всяка от които с различен тип музика.

BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 е нашата територия да се видим, опознаем и забавляваме ЗАЕДНО в рамките на 4 дни с много игри, томболи и състезания.

Входa за посетители е 20 лв. за четирите дни.

ДО НАЧАЛОТО НА BALKAN RUN “TOGETHER ON THE ROAD” 2019 ОСТАВАТ

-168дни -2часове -30минути -44секунди

Ако имате някакви въпроси относно фестивала, можете да се свържете с нас.

СВЪРЖИ СЕ С НАС